Over ons

Kerstpakketten.info staat voor kwaliteit en service, onze kracht! Wij zijn al meer dan 5 jaar producent en groothandel van geschenkpakketten. Al na het 1ste jaar zijn wij begonnen een persoonlijk tintje aan onze collectie te geven. Hiernaast staan klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel!

Onze kerstpakketten zijn altijd van hoge kwaliteit want wij geven de hoogste prioriteit aan de kwaliteit van onze pakketten. Alleen de beste producten worden geselecteerd. Productie en de logistiek zijn bij ons in eigen beheer, dus de lijnen zijn kort. Geen tussenpersonen, geen lange wachttijden, alles snel en compleet bij u in huis. Persoonlijk contact met de klanten vinden wij erg belangrijk. Wij zorgen er graag voor dat alles precies zo geregeld wordt zoals u dat graag wilt. En als u toch nog veranderingen wilt doorvoeren in de inhoud of in de afleverplaats of -tijd van het door u uitgezochte pakket, kan dat altijd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! Ook voor andere zaken en opmerkingen laat het ons gerust weten door ons contactformulier in te vullen.

Vriendelijke groet,